GILLETTE FUSHION PROGLIDE YDK 2Lİ
GILLETTE FUSHION PROGLIDE YDK 2Lİ
GILLETTE FUSHION PROGLIDE YDK 2Lİ

Gillette Fushion Proglide Yedek 2'li

0,00
Marka : GILLETTE
Fiyat : 275,40₺(KDV Dahil)
İndirimli : 272,65₺(KDV Dahil)
Barkod : 7702018085897

Mükemmel Gillette tıraşı için yüz kıvrımlarına uyum sağlar

Gillette Fusion5 ProGlide erkekler için tıraş makinesi sürtünmeye karşı 5 bıçağı ile sinekkaydı tıraş sağlar. FlexBall Teknolojisine sahip ProGlide yüz kıvrımlarına meydan okur ve neredeyse her kılı alır. Arka yüzeyde bulunan Hassas Düzeltici Bıçak, favoriler ve burun altı gibi zorlu bölgelerde manevra için mükemmeldir. Bir yedek tıraş bıçağı ile bir aya kadar tıraş olabilirsiniz. Fusion5 ProGlide tıraş makineleri tüm Fusion5 yedek tıraş bıçakları ile uyumludur. Eski adıyla Gillette Fusion ProGlide Tıraş Makinesi.

  •  

     

    FlexBall Teknolojisi

     

    Gillette Fusion5 ProGlide erkekler için tıraş makinesi, en iyi Gillette tıraşını temin etmek için yüz kıvrımlarına uyum sağlayan dört yönlü hareketi Flexball teknolojisi sayesinde mümkün kılar. Ergonomik olarak tasarlanmış tıraş makinesi gövdesinin yanlarındaki tutma bölümleri ıslak koşullarda dahi güvenli kavrayış sağlar. Sonuç: Ardında neredeyse tek bir kıl bile bırakmayarak daha fazla kontrol ve daha sinekkaydı tıraş*.

    * yüz hatlarında tek hareketle, Fusion5’a kıyasla 

  • Gelişmiş bıçaklar ve kayganlaştırıcı bant

    Fusion5 ProGlide tıraş bıçakları, sakalları zahmetsizce kesmek üzere daha ince, daha keskin* kenarlar ve daha gelişmiş, düşük dirençli kaplama ile yeniden geliştirilmiştir. Tıraş bıçaklarının geliştirilmiş Kayganlaştırıcı Bandı, cilt üzerinde birden fazla geçişinde bile pürüzsüzce kaymasına imkan veren mineral yağ ve kayganlaştırıcı polimerler içerir.

    * İlk dört bıçak Fusion5 ile karşılaştırıldığında 

  • Gelişmiş bıçaklar ve kayganlaştırıcı bant

    Başlığın arka yüzeyinde bulunun gelişmiş Hassas Düzeltici Bıçak favoriler ve burun altı gibi zorlu bölgeleri tıraş etmenizi sağlar. Gelişmiş düzeltici bıçak ve tarak koruyucu uzun sakalların daha iyi hizalanmasını sağlarken, durulama yuvaları da daha kolay temizleme olanağı verir*.

    * Fusion5’a kıyasla 

     

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR