Erkek Deodorantları: Sprey, Roll-On veya Stick Seçenekleri Arasında Tercih Nasıl Yapılır?

Erkek Deodorantları: Sprey, Roll-On veya Stick Seçenekleri Arasında Tercih Nasıl Yapılır?

Erkek deodorant çeşitleri hızla büyüyen ürün çeşitliliği ile kadınları bile kıskandırır oldu. Ama bu zengin çeşitlilik, erkeklerin seçim yapmasını da zorlaştırır nitelikte. Koku çeşitliliği bir yana bir de üstüne sprey, roll on ve stick gibi farklı kullanım özellikleri taşıyan deodorant çeşitleri var. 

Sprey, roll on ve stick, her ne kadar aynı amaç ve beklentilere hizmet etse de kendine has özellikleri vardır. Erkek deodorant sınıfında yer alan bu ürünler, bileşenleri, kullanma şekilleri ve bir diğerine göre sunduğu avantajlar ile diğerinden ayrılır. Etkin sonuçlar alabilmek için ise her birinin özelliklerini ve kullanım şekillerini bilmek gerekir. 

Bu yazımızda erkek deodorant çeşitleri arasında yer alan sprey, roll-on ve stick üzerine bilgiler vermeye çalışacağız. 

Sprey, Roll On ve Stick Arasındaki Farklar Nelerdir? 

Erkek deodorantları güzel kokuları ve kalıcılıkları ile erkek bakımının ayrılmaz bir parçası. Özellikle günün her saati bakımlı ve temiz görünmeye özen gösterenler için eşsiz bir çözüm. Birbirinden farklı tercih ve zevklere hitan eden ise bir sürü çeşidi var. Uygulama şekli, uygulama sıklığı ve kullanım pratikliği ise hangisinin kullanılacağını belirleyen bir etmen. Zahmetsiz bir günlük kişisel bakım rutini sağlaması ile vazgeçilmez ürünler arasında. Sprey, roll on ve stick şeklinde kullanıma sunulan bu ürünler arasından hangisinin size uygun olduğunu belirlemek için özelliklerini bilmek şart. 

Sprey 

Püskürtülerek kullanılan sprey deodorantların etkisi belli bir süre kalır. Dolayısıyla aynı etkiyi sürdürmesi için gün içinde tazelenmesi gerekir. Asıl amacı var olan kötü kokuyu yok etmek değil, gizlenmesini sağlamaktır. Kötü kokuyu önleyerek bakteri gelişimi engeller ve var olanları azaltır. Koltukaltı, bilek veya boyun altına 15-20 cm mesafeden sıkılarak kullanılır. Bazı türleri terlemeyi önleyici bir formülle tasarlanır. Günün herhangi bir saatinde ve istenilen sıklıkta kullanılabilir.

Roll-on 

Terlemeyi engelleyen bir formülle tasarlanan roll-on, cilde direk sürülür. Genelde duş sonrası bakım rutini olarak kullanılır. Kremsi veya jel formunda olan ürün, bilyeli bir uca sahip olan özel bir ambalajda satılır. Koltukaltına sürülür ve deodorantın cilde  geçmesi sağlanır. Genelde gün boyu tazeliği korur ve yenilenmesi gerekmez. Güzel kokusuyla kişiye verdiği tazelenmiş ve temizlik hissini ise uzun süre sürdürür. 

Stick 

Sabunsu katı kıvamda olan stick, yine cilde direk sürülerek uygulanır. Kullanımı pratik olan bu erkek deodorant çeşidi, genelde etkili sonuçlar verir. Terlemeyi önleyen yapısı yanında nemlendirici bir özelliğe sahiptir. Koltukaltı bölgesine duş sonrası sürüldükten 1-2 dakika içinde cilt tarafından emilir. Özellikle jel kullanmayı sevmeyenler tarafından sıklıkla daha fazla ilgi görür. 

Bu üç üründen hangisinin tercih edileceği kişinin, beklentilerine, zevklerine ve kullanım alışkanlığına göre değişir. Ancak bilinmelidir ki; hangisi tercih edilirse edilsin asla duş almanın yerini tutmaz. Duş  almanın temizlik ve ferahlama duygusunu veremez. 

Erkek Bakımını Zirveye Taşıyan Deodorant Çeşitleri Kozmetik Deponda’da! 

Çiçekler Kozmetik’in internet satış platformu olan Kozmetik Deponda, kişisel bakım ürünlerinde iddialı bir firmadır. Dünyaca ünlü markaların erkek deodorant çeşitlerini satışa sunar. Sprey, roll-on veya stick formda bulunan deodorantları toptan satın alabilir, işletme müşterilerinizin beklentilerine cevap verebilirsiniz. 

Kozmetik Deponda eczane, market ve kozmetik ürün satış mağazalarına toptan yaptığı satışlar ile kârlılığını artırır. Birbirinden kaliteli erkek deodorant çeşitlerini alıcıları ile buluşturur. Üstelik kampanyalı ve iskontolu satın alma imkanı sunar. Müşterilerinizin tazelenme hissini en üst seviyelerde yaşayabileceği kalitede ürünler satar. 

Şayet toptan erkek deodorant ihtiyacınız varsa Kozmetik Deponda web sayfasına göz atabilirsiniz. Sadece deodorant değil erkek bakımında yoğun kullanılan wax, sprey, şampuan gibi daha birçok ürüne de pratikçe ulaşabilirsiniz. 

İlginizi Çekebilir: Güneş Kremi Tedariğinde Toptan Seçeneği ile İşinizi Kolaylaştırın

Etiketler: erkek deodorantları
Ekim 09, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR